Gereedschapslijn 18kg stretch

Gereedschapslijn 18kg stretch

€ 29,50 excl. BTW
€ 35,70 incl. BTW


 • Voorraad : 9 stuks
 • Gereedschapslijn 18kg stretch
 • Twistlock Karabiner
 • Lus gemaakt van Dyneema
 • Afmetingen ruststand 80 cm x 25 mm
 • Afmetingen uitgetrokken 130 cm x 25 mm
 • Voorzien van uniek nummer
 • CE-gemarkeerd
 • Maximale belasting 18 kg
 • Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.
 • Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.
 • Onze keurmeesters kunnen jaarlijks de PBM’s keuren.

Artikelcode: EC-TL-373 Geleverd binnen 2 dagen
 1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Gereedschapslijn 18kg stretch
Deze Heavy Duty Bungee Gereedschapslijn is zeer breed inzetbaar en kan worden gebruikt met alle handgereedschap en elektrisch gereedschap met een gewicht tot 18 kg. De dubbele werking van de twist lock karabijnhaak zorgt ervoor dat er geen ongelukken door vrijkomen van de haak plaats vinden tijdens het gebruik. Coating op de nylon webbing zorgt ervoor dat de gereedschapslijn tevens inzetbaar is in elke grote industrie gebied met inbegrip van Olie, Gas, Bouw, en dergelijke en met name voor zwaardere gereedschappen. De webbing is gemaakt van een slijtvaste band die ervoor zorgt dat het geschikt is voor de meest veeleisende omgevingen. Deze gereedschapslijn is ideaal voor grotere gereedschappen, zoals slagmoersleutels, draadloze elektrische gereedschappen, boormachines, slagmoersleutels, slijpmachines en dergelijke.

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home. 

Fysieke eigenschappen
Type Vallijn Stretch
Maximale belasting 18 kg
Arbeidsmiddel Elektrisch Gereedschap, Hamer/Tang/Steeksleutel e.d., Schroevendraaier, Bouwhelm, Meetlint, Tablet, Mobiele Telefoon
Type ankerpunt Verbindingslijn

DE WERKELIJKE KOSTEN VOOR HET VALLEN VAN GEREEDSCHAP OP DE WERKPLEK
De kosten van vallende objecten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

TIJD
Het laten vallen van gereedschappen en apparatuur heeft een enorme negatieve invloed op de productiviteit. Vaak vallen gereedschap van hoge afstanden, waarbij het veel tijd kost om deze weer op te halen. Als ze in het water vallen, in machines of andere 'niet-bereikbare' locaties, kan dit het werk dusdanig vertragen of zelfs voorkomen dat het werk op tijd wordt voltooid.

GELD
Het laten vallen of verliezen van gereedschap kost geld in termen van schade en vervanging. Een andere belangrijke overweging is dat, in het geval van letsel aan een persoon door een gevallen voorwerp, er langdurige juridische implicaties en dure rekeningen te betalen zijn. Als het omstanders betreft kan het probleem daarnaast verergeren en leiden tot andere immateriële kosten, zoals schade voor de bedrijfsnaam en de reputatie.

LEVENS
Natuurlijk is veel belangrijker nog de kans op overlijden van een getroffen persoon. Zelfs met herstelbare blessures, is het traumatisch voor de personen en gezinnen die daarbij betrokken zijn - het kan leiden tot het verlies van inkomsten en oplopende medische kosten. Vergeet niet, als je op hoogte werkt in openbare ruimtes, is niet alleen het werkpersoneel in gevaar, maar iedereen die daarbij in de buurt is.

Elke keer dat een werknemer overlijdt op het werk, is dat een tragedie met een hoge emotionele en financiële gevolgen.

Vergeet nooit : de gevolgen van een fataal ongeval door vallende objecten van hoogte overschrijden vele malen het aspect van financiële schade. Kies daarom voor de betrouwbare middelen van het alom bekende merk NEVER LET GO dat door Eyecatcher aangeboden wordt !

Ook interessant voor u:
Harnasgordel MA15 - professioneel Bekijken Bestellen
Harnasgordel MA15 - professioneel
€ 60,50 excl. BTW