Gereedschapslijn 3kg coiled

Gereedschapslijn 3kg coiled

€ 21,75 excl. BTW
€ 26,32 incl. BTW


 • Voorraad : 3 stuks
 • Gereedschapslijn 3kg coiled
 • Draaibare Twistlock Karabiner
 • Stalen kern van vliegtuig kwaliteit
 • Afmetingen ruststand 5 cm
 • Afmetingen uitgetrokken 50 cm
 • Voorzien van uniek nummer
 • CE-gemarkeerd
 • Maximale belasting 3 kg
 • Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.
 • Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.
 • Onze keurmeesters kunnen jaarlijks de PBM’s keuren.

Artikelcode: EC-TL-370 Geleverd binnen 2 dagen
 1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Gereedschapslijn 3kg coiled
De Opgerolde Gereedschapslijn is veelzijdig en slijtvast. Dankzij het compacte formaat betekent dat het perfect is voor beperkte werkruimtes. Het kan gebruikt worden door aan een riem, harnasgordel of polsband en is ideaal voor reddingswerkers, steigerbouwers, bouwvakkers en dergelijke. Deze opgerolde gereedschapslijn kan worden gebruikt met een breed scala aan hulpmiddelen onder de 3kg, zoals hamers, steeksleutels, ratels, schroevendraaiers, tangen en elektrisch gereedschap. Dubbelwerkende kan lichtgewicht aluminium karabiners die 360 ​​° roteren zijn bevestigd aan beide uiteinden. Deze roterende karabijnhaken maken een ideale gereedschapslijn voor gebruik met roterende gereedschappen of voor draai bewegingen en rekt zich gemakkelijk uit zonder de toepassing of functie van gereedschappen te belemmeren, zoals schroevendraaiers, steeksleutels, etc. De stalen kern is gemaakt van  vliegtuig kwaliteit en omhuld met een gehard PU coating en maakt dat dit een van de beste opgerolde gereedschaplijnen in de huidige markt is. Het is tevens zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home. 

Fysieke eigenschappen
Type Vallijn Colied
Maximale belasting 3 kg
Arbeidsmiddel Hamer/Tang/Steeksleutel e.d., Schroevendraaier, Meetlint, Tablet, Mobiele Telefoon
Type ankerpunt Verbindingslijn

DE WERKELIJKE KOSTEN VOOR HET VALLEN VAN GEREEDSCHAP OP DE WERKPLEK
De kosten van vallende objecten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

TIJD
Het laten vallen van gereedschappen en apparatuur heeft een enorme negatieve invloed op de productiviteit. Vaak vallen gereedschap van hoge afstanden, waarbij het veel tijd kost om deze weer op te halen. Als ze in het water vallen, in machines of andere 'niet-bereikbare' locaties, kan dit het werk dusdanig vertragen of zelfs voorkomen dat het werk op tijd wordt voltooid.

GELD
Het laten vallen of verliezen van gereedschap kost geld in termen van schade en vervanging. Een andere belangrijke overweging is dat, in het geval van letsel aan een persoon door een gevallen voorwerp, er langdurige juridische implicaties en dure rekeningen te betalen zijn. Als het omstanders betreft kan het probleem daarnaast verergeren en leiden tot andere immateriële kosten, zoals schade voor de bedrijfsnaam en de reputatie.

LEVENS
Natuurlijk is veel belangrijker nog de kans op overlijden van een getroffen persoon. Zelfs met herstelbare blessures, is het traumatisch voor de personen en gezinnen die daarbij betrokken zijn - het kan leiden tot het verlies van inkomsten en oplopende medische kosten. Vergeet niet, als je op hoogte werkt in openbare ruimtes, is niet alleen het werkpersoneel in gevaar, maar iedereen die daarbij in de buurt is.

Elke keer dat een werknemer overlijdt op het werk, is dat een tragedie met een hoge emotionele en financiële gevolgen.

Vergeet nooit : de gevolgen van een fataal ongeval door vallende objecten van hoogte overschrijden vele malen het aspect van financiële schade. Kies daarom voor de betrouwbare middelen van het alom bekende merk NEVER LET GO dat door Eyecatcher aangeboden wordt !

Ook interessant voor u:
Verbindingsring Tape Bekijken Bestellen
Verbindingsring Tape
€ 24,50 excl. BTW
Verbindingsring groot 3kg Bekijken Bestellen
Verbindingsring groot 3kg
€ 4,50 excl. BTW
Beschermhoes Mobiele Telefoon Bekijken Bestellen
Beschermhoes Mobiele Telefoon
€ 16,25 excl. BTW
Verstelbare polsband Bekijken Bestellen
Verstelbare polsband
€ 8,95 excl. BTW