Vallijn bouwhelm

Vallijn bouwhelm

€ 4,50 excl. BTW
€ 5,45 incl. BTW


 • Voorraad : 5 stuks
 • Vallijn bouwhelm
 • Webbing gele kleur
 • Uiteinde voorzien van klem
 • Afmetingen ruststand 39 cm x 20 mm
 • Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.
 • Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.
 • Onze keurmeesters kunnen jaarlijks de PBM’s keuren.

Artikelcode: EC-TL-358 Geleverd binnen 2 dagen
 1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Vallijn bouwhelm
Deze vallijn voor de bouwhelm is essentieel bij het werken op hoogte. Het ene uiteinde wordt bevestigd aan de zijkant van de helm en de andere zijde is voorzien van een klem, om snel en eenvoudig vast te zetten aan de kleding van de gebruiker. Op die manier wordt effectief voorkomen dat de helm naar beneden valt en mogelijk letsel of schade aan brengt. Licht van gewicht, snel en eenvoudige montage en kwalitatief hoogwaardige webbing.

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home.

Fysieke eigenschappen
Type Vallijn Webbing
Maximale belasting 3 kg
Arbeidsmiddel Bouwhelm
Type ankerpunt Verbindingslijn

DE WERKELIJKE KOSTEN VOOR HET VALLEN VAN GEREEDSCHAP OP DE WERKPLEK
De kosten van vallende objecten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

TIJD
Het laten vallen van gereedschappen en apparatuur heeft een enorme negatieve invloed op de productiviteit. Vaak vallen gereedschap van hoge afstanden, waarbij het veel tijd kost om deze weer op te halen. Als ze in het water vallen, in machines of andere 'niet-bereikbare' locaties, kan dit het werk dusdanig vertragen of zelfs voorkomen dat het werk op tijd wordt voltooid.

GELD
Het laten vallen of verliezen van gereedschap kost geld in termen van schade en vervanging. Een andere belangrijke overweging is dat, in het geval van letsel aan een persoon door een gevallen voorwerp, er langdurige juridische implicaties en dure rekeningen te betalen zijn. Als het omstanders betreft kan het probleem daarnaast verergeren en leiden tot andere immateriële kosten, zoals schade voor de bedrijfsnaam en de reputatie.

LEVENS
Natuurlijk is veel belangrijker nog de kans op overlijden van een getroffen persoon. Zelfs met herstelbare blessures, is het traumatisch voor de personen en gezinnen die daarbij betrokken zijn - het kan leiden tot het verlies van inkomsten en oplopende medische kosten. Vergeet niet, als je op hoogte werkt in openbare ruimtes, is niet alleen het werkpersoneel in gevaar, maar iedereen die daarbij in de buurt is.

Elke keer dat een werknemer overlijdt op het werk, is dat een tragedie met een hoge emotionele en financiële gevolgen.

Vergeet nooit : de gevolgen van een fataal ongeval door vallende objecten van hoogte overschrijden vele malen het aspect van financiële schade. Kies daarom voor de betrouwbare middelen van het alom bekende merk NEVER LET GO dat door Eyecatcher aangeboden wordt !

Ook interessant voor u:
Harnasgordel MA10A - basis 3 Bekijken Bestellen
Harnasgordel MA10A - basis 3
€ 45,00 excl. BTW
Beschermhoes Rolmaat Bekijken Bestellen
Beschermhoes Rolmaat
€ 20,75 excl. BTW
Beschermhoes Mobiele Telefoon Bekijken Bestellen
Beschermhoes Mobiele Telefoon
€ 16,25 excl. BTW
Gereedschapslijn 3kg coiled Bekijken Bestellen
Gereedschapslijn 3kg coiled
€ 21,75 excl. BTW