1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Vallijn kopen? Morgen in huis | Valbeveiligingkopen.nl

Instelbare Lijn 1,8 meter Bekijken Bestellen
Instelbare Lijn 1,8 meter
€ 24,50 excl. BTW
Instelbare Lijn 1,8 meter Bekijken Bestellen
Instelbare Lijn 1,8 meter
€ 36,50 excl. BTW
Positioneringslijn 1,5 meter Bekijken Bestellen
Positioneringslijn 1,5 meter
€ 28,50 excl. BTW
Trauma Suspension Straps Bekijken Bestellen
Trauma Suspension Straps
€ 16,00 excl. BTW
Vallijn Stretch 1.5 meter Bekijken Bestellen
Vallijn Stretch 1.5 meter
€ 29,50 excl. BTW
Vallijn Stretch 1.5 meter Bekijken Bestellen
Vallijn Stretch 1.5 meter
€ 44,50 excl. BTW
Positioneringslijn 1,5 meter Bekijken Bestellen
Positioneringslijn 1,5 meter
€ 18,50 excl. BTW
Tip
Bevestiging Haak/Karabiner Vallijn Bekijken Bestellen
Bevestiging Haak/Karabiner Vallijn
€ 4,00 excl. BTW
Y-Vallijn Stretch 1.5 meter Bekijken Bestellen
Y-Vallijn Stretch 1.5 meter
€ 75,50 excl. BTW

Zorg voor maximale valbeveiliging tijdens het werken op hoogte met een hoogwaardige vallijn. Valbeveiligingkopen.nl biedt een compleet assortiment vallijnen volgens de EN-355 en EN-353-2 normering. Kwaliteit en gebruiksgemak staan bij onze producten vooro

HOE WERKT EEN VANGLIJN ? 
Een vallijn, ook wel vanglijn genoemd, is een veiligheidslijn ofwel leeflijn voor valbeveiliging. De vallijn die wordt bevestigd aan de D-ring van een harnasgordel, bij voorkeur op de rugzijde. Eenmaal aangekoppeld en aan het ankerpunt gekoppeld kan er veilig worden gewerkt.

De vanglijn kan voorzien zijn van een dempingspakket, waarvan de functie is om de kracht bij een val van hoogte dusdanig te verminderen dat het lichaam beschermd blijft. Houd er wel rekening mee dat er een vrije valhoogte moet zijn. Of je een vallijn met demper of zonder dempingspakket nodig hebt, is afhankelijk van zowel de omgeving als het ankerpunt of arbeidsmiddel waaraan je je vastkoppelt.

ONS ASSORTIMENT VEILIGHEIDSLIJNEN MET EN ZONDER DEMPER
In onze collectie leeflijnen is voor uiteenlopende werkgebieden een geschikte veiligheidslijn beschikbaar. We bieden vanglijnen met demper en zonder valdemper in verschillende soorten en maten, zoals:

· Y-leeflijnen

· I-leeflijnen

· Vallijnen voor het dak

· Vallijnen met en zonder stretch

Op de productpagina's vind je per vanglijn nog veel meer informatie over het artikel. Valbeveiligingkopen.nl helpt je graag met het vinden van de meest geschikte vallijn voor jouw beroep of situatie. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies!

DIVERSE SOORTEN LEEFLIJNEN EN ANDERE VALBEVEILIGING
Naast onze verscheidenheid aan vallijnen leveren we ook een complete selectie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan. Van positioneringslijnen tot aan valstopblokken en losse karabiners en steigerhaken, jouw veilige werkomgeving op hoogte begint bij Valbeveiligingkopen.nl. Ook voor de jaarlijkse keuring en certificering van al je PBM's kun je bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.

Vallijn kopen bij Valbeveiligingkopen.nl
Professionele vallijn kopen? Met de veiligheidslijnen van Valbeveiligingkopen.nu ben je verzekerd van ‘safe at work & back home'. Ook op onze service kun je rekenen: een supersnelle levering binnen uiterlijk 2 dagen, persoonlijk advies waar nodig en een gratis verzending vanaf 75 euro. Ontdek het zelf en bestel je vallijn vandaag nog.