1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Valstopblok kopen? Ruim aanbod | Valbeveiligingkopen.nl

Beschermhoes Valstopblok Bekijken Bestellen
Beschermhoes Valstopblok
€ 30,55 excl. BTW
Trauma Suspension Straps Bekijken Bestellen
Trauma Suspension Straps
€ 16,00 excl. BTW
Nieuw
Horizontaal gebruik - 6m Bekijken Bestellen
Horizontaal gebruik - 6m
€ 350,00 excl. BTW
Valstopblok 2 meter Bekijken Bestellen
Valstopblok 2 meter
€ 95,00 excl. BTW
Tip
Dubbel Valstopblok 1,8 mtr Bekijken Bestellen
Dubbel Valstopblok 1,8 mtr
€ 199,50 excl. BTW
Valstopblok 6 meter webbing Bekijken Bestellen
Valstopblok 6 meter webbing
€ 230,00 excl. BTW
Nieuw
Valstopblok 15 meter Bekijken Bestellen
Valstopblok 15 meter
€ 335,00 excl. BTW
Tip
Horizontaal gebruik - 10m Bekijken Bestellen
Horizontaal gebruik - 10m
€ 450,00 excl. BTW
Valstopblok 3,5 meter Bekijken Bestellen
Valstopblok 3,5 meter
€ 175,00 excl. BTW
Valstopblok 10 meter - Kabel Bekijken Bestellen
Valstopblok 10 meter - Kabel
€ 295,00 excl. BTW
Valstopblok 10 meter - Webbing Bekijken Bestellen
Valstopblok 10 meter - Webbing
€ 285,00 excl. BTW

Op zoek naar een betrouwbaar valstopblok? Op deze pagina vind je al onze valstopapparaten op een rijtje. Al onze producten zijn ontworpen op hoge veiligheid en hoog gebruiksgemak, en dat merk je.

DIRECT IN WERKING BIJ EEN VAL
Een valstopblok ofwel valstopapparaat of valstopper heeft een intern remmechanisme dat bij een bepaalde versnelling direct in werking treedt en blokkeert. Bij een val wordt de valhoogte tot een minimum beperkt, en dus is een valstopper een uitstekend middel om in te zetten als valbeveiliging.

Als het om een lichtgewicht valstopblok gaat, kan de karabiner die aan het valstopblok zit bevestigd worden aan de D-ring van een harnasgordel. Bij grote valstopapparaten is het gewicht te groot. In zo’n geval is het beter om het valstopblok aan het ankerpunt te bevestigen en de haak aan de D-ring van de harnasgordel te bevestigen aan de rugzijde.

ONS ASSORTIMENT VALSTOPAPPARATEN
Bij Valbeveiligingkopen.nl leveren we diverse soorten en maten valstopapparaten, zodat jij voor jouw beroep en werksituatie altijd de juiste soort vindt. We hebben bijvoorbeeld varianten van verschillende materialen en valstoppers met en zonder demper. De valstopblokken zijn geschikt als valbeveiliging voor uiteenlopende werkhoogtes; de valstop-hoogtes variëren van 2 meter tot wel 12 meter. Klik op een product voor uitgebreide informatie over die specifieke valstopper.

100% geïnspecteerd op veiligheid
Volgens de EN-365:2004 en de Arbowet artikel 7.4-Keuringen is het verplicht om ten minste eens in de 12 maanden alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te laten inspecteren en goedkeuren. Wanneer een toezichthouder of inspecteur ernaast vraagt, ben je te allen tijde verplicht om de keuringsregistratie te tonen.

Valbeveiligingkopen.nl ontzorgt je graag in het keuringsproces van je valstopsysteem en andere PBM's. We bieden een deskundige en snelle service voor het keuren van alle merken valbeveiliging en PBM's. Na afloop ontvang je inspectierapporten van elk product, en een keuringssticker en certificaat bij goedkeuring. In het geval van een afkeuring zorgen we voor een snelle vervanging van je artikel. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies!

Betrouwbare valstopper kopen?
Gebruiksvriendelijke valstopblokken bestel je eenvoudig en snel via Valbeveiligingkopen.nl. Ontdek alle gemakken van onze webshop: alle benodigde PBM's slechts één klik weg, uitgebreide informatie, een snelle levering binnen uiterlijk 2 dagen en een gratis verzending vanaf 75 euro. Ervaar het zelf en bestel je valstopapparaat vandaag nog!