Gereedschapslijn 4 kg

handig hulpmiddel voorkomt vallen handgereedschap

€ 7,95 excl. BTW
€ 9,62 incl. BTW


 • Gereedschapslijn 4 kg
 • Karabiner
 • Voorzien van een lus
 • Webbing stretch
 • Afmetingen ruststand 93 cm
 • Afmetingen uitgetrokken 118 cm
 • CE-gemarkeerd
 • Maximale belasting 4 kg
 • Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.
 • Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.
 • Onze keurmeesters kunnen jaarlijks de PBM’s keuren.

Artikelcode: EC-TL-CLI93 Geleverd binnen 2 dagen
 1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
 2. Uitgebreide informatie
 3. Vaste lage verzendkosten

Gereedschapslijn 4 kg
Deze Bungee Gereedschapslijn is zeer breed inzetbaar en kan worden gebruikt met alle handgereedschap en elektrisch gereedschap met een gewicht tot 4 kg. De karabijnhaak zorgt ervoor dat de gereedschapslijn eenvoudig vast te maken is. De webbing is gemaakt van een slijtvaste band die ervoor zorgt dat het geschikt is voor de meest veeleisende omgevingen. Deze gereedschapslijn is ideaal voor grotere gereedschappen, zoals slagmoersleutels, draadloze elektrische gereedschappen, boormachines, slagmoersleutels, slijpmachines en dergelijke.

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home. 

Fysieke eigenschappen
Type Vallijn Stretch, Webbing
Maximale belasting 4,6 kg
Arbeidsmiddel Mobiele Telefoon, Tablet, Meetlint, Schroevendraaier, Hamer/Tang/Steeksleutel e.d., Elektrisch Gereedschap
Type ankerpunt Verbindingslus, Verbindingslijn

DE WERKELIJKE KOSTEN VOOR HET VALLEN VAN GEREEDSCHAP OP DE WERKPLEK
De kosten van vallende objecten kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

TIJD
Het laten vallen van gereedschappen en apparatuur heeft een enorme negatieve invloed op de productiviteit. Vaak vallen gereedschap van hoge afstanden, waarbij het veel tijd kost om deze weer op te halen. Als ze in het water vallen, in machines of andere 'niet-bereikbare' locaties, kan dit het werk dusdanig vertragen of zelfs voorkomen dat het werk op tijd wordt voltooid.

GELD
Het laten vallen of verliezen van gereedschap kost geld in termen van schade en vervanging. Een andere belangrijke overweging is dat, in het geval van letsel aan een persoon door een gevallen voorwerp, er langdurige juridische implicaties en dure rekeningen te betalen zijn. Als het omstanders betreft kan het probleem daarnaast verergeren en leiden tot andere immateriële kosten, zoals schade voor de bedrijfsnaam en de reputatie.

LEVENS
Natuurlijk is veel belangrijker nog de kans op overlijden van een getroffen persoon. Zelfs met herstelbare blessures, is het traumatisch voor de personen en gezinnen die daarbij betrokken zijn - het kan leiden tot het verlies van inkomsten en oplopende medische kosten. Vergeet niet, als je op hoogte werkt in openbare ruimtes, is niet alleen het werkpersoneel in gevaar, maar iedereen die daarbij in de buurt is.

Elke keer dat een werknemer overlijdt op het werk, is dat een tragedie met een hoge emotionele en financiële gevolgen.

Vergeet nooit : de gevolgen van een fataal ongeval door vallende objecten van hoogte overschrijden vele malen het aspect van financiële schade. Kies daarom voor de betrouwbare middelen van het alom bekende merk NEVER LET GO dat door Eyecatcher aangeboden wordt !

Ook interessant voor u:
Opbergkoffer Valbeveiliging Bekijken Bestellen
Opbergkoffer Valbeveiliging
€ 55,00 excl. BTW