Plat Dak set Professioneel

voor de proffesionele werker op plat dak

€ 531,90 excl. BTW
€ 643,60 incl. BTW


  • Plat Dak set Professioneel
  • Neem contact met ons op indien een artikel niet beschikbaar is.
  • Vraag ook naar onze mogelijkheden om voorraad te reserveren.
  • Onze keurmeesters kunnen jaarlijks de PBM’s keuren.

Artikelcode: EC-SET-PDP Geleverd binnen 2 dagen
  1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Plat Dak Professioneel set bestaande uit de volgende producten :

- Harnasgordel MA15 - Professioneel
- Trauma Suspension Straps
- Tijdelijke Horizontale Lijn 20 meter
- Positioneringslijn 5 meter
- Valstopblok 6 meter
- Sling 1,2 meter
- Opbergkoffer

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home.

Fysieke eigenschappen
Sluiting Snelsluiting
Werkgebied Dak, Industrie
Inhoud Set Harnasgordel, Valstopblok, Sling/Verankeringslus, Koffer, Positioneringslijn, Tijdelijke Horizontale Lijn, Trauma Suspension Straps

NORMERINGEN
EN 355 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Schokdempers
Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor energieabsorbeerders. Energieabsorberende materialen die aan deze Europese norm voldoen, worden gebruikt als elementen of componenten die zijn geïntegreerd in een vanglijn, een ankerlijn of een harnas van volledige lichaam of in combinatie met een van deze kabels. Combinaties van een energieabsorbeerder en een vanglijn zijn subsystemen die een van de valblootstellingssystemen vormen die vallen onder prEN 363, in combinatie met een harnas voor het hele lichaam zoals gespecificeerd in EN 361. Valbeveiligingsbakken zijn gespecificeerd in EN 353-1, EN 353-2 en EN 360.

EN 362 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Koppelingen
Deze norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering en informatie die door de fabrikant worden verstrekt voor connectoren. Connectors die conform zijn aan deze norm worden gebruikt als verbindingselementen in persoonlijke valbeschermingssystemen, dat wil zeggen valbeveiliging, werkpositionering, toegang tot touw, veiligheidssystemen en reddingssystemen.

EN 354 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen - Veiligheidslijnen
Deze Europese norm specificeert de vereisten, testmethoden, markering, informatie verstrekt door de fabrikant en verpakking voor vanglijnen. Lanyards die voldoen aan deze Europese norm worden gebruikt als verbindingselementen of componenten in persoonlijke valbeschermingssystemen (d.w.z. bevestigingssystemen, werkpositioneringssystemen, touwtoegangssystemen, valbeveiligingssystemen en reddingssystemen).

KEURINGSPLICHT
Om de betrouwbaarheid van de PBM’s te waarborgen is het van groot belang dat deze correct geïnspecteerd en gekeurd worden. Alle PBM’s dienen ten minste één keer per twaalf maanden aan de inspectie- en keuringsplicht te voldoen èn na elke val. Dit is niet vrijblijvend en wordt door de wetgever verplicht vanuit de EN-365:2004 en de Arbowet artikel 7.4-Keuringen. Indien een toezichthouder of inspecteur daar om vraagt, bent u te allen tijde verplicht inzicht te geven in de keuringsregistratie.

Als bewijs worden inspectierapporten opgemaakt van elk artikel en bij goedkeuring levert Eyecatcher BV een certificaat voor de vastlegging daarvan. Elk goedgekeurd product of systeem wordt tevens voorzien van een keuringssticker.

Onze Service & Onderhoudsafdeling biedt :

Keuring van alle merken valbeveiliging en PBM’s;

Materialen keuren na ontvangst of keuren op locatie;

Levering certificaat na goedkeuring;

Deskundige en snelle service;

Hoogwaardig advies- en serviceniveau;

Snelle reactietijden;

Eenvoudige en uitgebreide onderhoudscontracten;

Bij afkeuring is snelle vervanging mogelijk;

Vervanging van de benodigde onderdelen;

Materialen binnen 5 werkdagen retour.

Eyecatcher BV helpt graag bij het kiezen van de juiste contractvorm, passend bij uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze S&O afdeling via cs@eyecatchersafety.com of 0172 - 575 570.

Ook interessant voor u: