BETAALMETHODEN

Prijzen en informatie
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typfouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van jouw beeldschermkwaliteit. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Indien er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk, tijdig en voor het sluiten van de overeenkomst worden gemeld.

Betaling
Je dient de betaling volgens de bestelprocedure en via een van de aangegeven betaalmethodes op de webshop te voldoen. Het is mogelijk te betalen middels iDeal of via Overboeking. 
Indien je hiervan af wilt wijken, kun je vooraf aan de bestelling contact opnemen via onderstaande contact gegevens. De betalingstermijn in geval van Op Rekening bedraagt 14 dagen. Indien niet tijdig betaald worden extra kosten in rekening gebracht, welke kunnen oplopen tot € 35,00 (excl BTW) aan aanmaningskosten. In geval van uitblijven van betaling na ingebrekestelling, wordt de vordering onverwijld uit handen gegeven aan een incassobureau. Alle bijkomende kosten zijn van voor jouw rekening.

Contactgegevens
Valbeveiliging Kopen
Candelastraat 2
2441LR Nieuwveen
Nederland
info@valbeveiligingkopen.nl
0172-575 570