VERZENDING & BEZORGING

Je hebt de keuze uit 2 verschillende methodes: Afhaal of verzending van je bestelling.

Afhaal
Hierbij kun je zelf je bestelling afhalen in ons magazijn te Nieuwkoop. Je ontvangt een e-mail van ons wanneer je bestelling klaar staat voor afhaal in ons magazijn. De bestelling kan niet eerder afgehaald worden.
De openingstijden van ons magazijn zijn: Maandag t/m donderdag van 08:00 tot 16:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Verzending
Onze standaard artikelen versturen wij in de regel binnen 24 uur naar je gewenste locatie. De levering geschiedt binnen 48 uur, doch is afhankelijk van de drukte bij de bezorgingsdienst. Er zijn 2 verschillende manieren waarop de bestelling wordt verzonden. Naar aanleiding van het gewicht, formaat, en of de bestelling fragiel is wordt er automatisch de juiste verzendmethode gekozen bij je bestelling.

We versturen pakketten met PostNL of UPS. Dit zijn pakketten met een maximaal gewicht van 30 kg.
Je ontvangt een track & trace per e-mail wanneer de bestelling is verstuurd. Producten met een gewicht van 31 kg of meer worden verstuurd met palletvracht. We versturen palletvrachten met een externe vervoerder. Palletzendingen duren 1 werkdag langer. Mocht je meerdere producten hebben die per stuk minder dan 30 kg wegen maar gezamelijk meer dan 30 kg wegen dan wordt je bestelling verdeeld over meerdere pakketten zodat de verzendkosten laag blijven voor je bestelling.


Gratis verzending!
Voor Nederland geldt, dat bestellingen vanaf € 75,00 (excl. btw) gratis worden verstuurd! In geval van Internationale bestellingen worden bestellingen vanaf € 100,00 gratis verzonden.


Verzendkosten
Voor nationale bestellingen tot € 75,00 rekenen wij € 9,50 verzendkosten (alle bedragen zijn excl. btw), in geval van internationale bestelligen tot € 100,00 rekenen wij € 35,00 voor het verzenden.


Let op!
Zodra een bestelling in ons systeem land, wordt je bestelling in ons automatisch picksysteem gezet en verzendklaar gemaakt. Je bestelling wijzigingen of annuleren is niet meer mogelijk. Heb je voor de optie afhaal gekozen, dan ontvang je van ons een apart afhaalbericht. Eerder kan de bestelling niet worden afgehaald.

- Levertijd is altijd m.u.v. Nederlandse feestdagen.
- Bij een bestelling met grote aantallen van hetzelfde product kan de levertijd langer zijn.
- Bestellingen die per pallet worden verzonden worden een dag later geleverd.
- PostNL of UPS laat nooit een pakket achter zonder dat ervoor getekend is. Een handtekening van de ontvanger is een vereiste van de vervoerder & Eyecatcher.

Wij hebben geen controle op de manier van verzending, het kan voorkomen dat je pakket vertraging oploopt.
Graag je begrip hiervoor!