1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Driepoten voor valbeveiliging | Valbeveiligingkopen.nl

Driepoot Aluminium 179-289 cm Bekijken Bestellen
Driepoot Aluminium 179-289 cm
€ 875,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijssling Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijssling
€ 40,00 excl. BTW
Driepoot Hijslier Materiaal 25 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Hijslier Materiaal 25 meter
€ 445,00 excl. BTW
Harnasgordel MA15 - professioneel Bekijken Bestellen
Harnasgordel MA15 - professioneel
€ 63,00 excl. BTW
Driepoot Staal Verzinkt 147-229 cm Bekijken Bestellen
Driepoot Staal Verzinkt 147-229 cm
€ 390,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijslier 25 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijslier 25 meter
€ 260,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijslier 20 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijslier 20 meter
€ 240,00 excl. BTW
Driepoot Hijslier Materiaal 50 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Hijslier Materiaal 50 meter
€ 505,00 excl. BTW

Veilig werken in besloten ruimten gaat het beste met mobiele valbeveiliging in de vorm van driepoten. Op deze pagina vind je al onze driepoten voor valbeveiliging en het benodigde toebehoren

VOOR PERSONEN & MATERIEEL
Mobiele valbeveiliging wordt niet alleen toegepast voor het veilig werken op hoogte. Ook in geval van hoogteverschillen onder grondniveau ofwel besloten ruimten zijn driepoten uitstekend geschikt om veilig af te dalen en een persoon of materieel omhoog te takelen. Deze vorm van mobiele valbeveiliging is geschikt voor verschillende beroepstakken, van de industrie (bijv. werk in een tank) tot gemeentewerk (bijv. in een put of in de riolering).

TOEPASSING VAN DE DRIEPOOT
Driepoten voor valbeveiliging zijn – bij correct gebruik – het ideale hulpmiddel voor het veilig omhoog takelen en omlaag laten dalen van personen en materieel. Het is essentieel om de driepoten stabiel en solide te plaatsen, voordat er mee gewerkt wordt. Wij leveren meerdere typen driepoten en hijslieren of reddingslieren. Twijfel je welke variant het meest geschikt is voor jouw situatie? Wij beschikken over specialistische kennis, dus neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Wanneer er frequent in dezelfde besloten ruimtes gewerkt wordt, verdient het de overweging om permanente valbeveiliging aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een veiligheidsrail of een verticaal lijnsysteem, waaraan de gebruiker zich kan zekeren en beveiligd af kan dalen. In die situatie kan de driepoot stand-by blijven om toe te passen in geval van redding of het laten afdalen van materialen. Goede voorbereiding en een RI&E van de risico’s die bij het werken in besloten ruimten van toepassing zijn, dragen bij aan het beheersen van gevaarlijke en zelfs levensbedreigende situaties.

ONS AANBOD DRIEPOTEN & TOEBEHOREN

In ons assortiment vind je verschillende soorten driepoten voor valbeveiliging en de bijbehorende producten, zoals:

· Driepoot aluminium

· Driepoot staal

· Hijslier (handbediend)

· Hijs-sling

· Harnasgordels

Ook voor andere benodigdheden bij mobiele valbeveiliging kun je in onze webshop terecht. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook een uitgebreid assortiment mobiele ankerpunten.
 

Keuringsplicht driepoten
Om de betrouwbaarheid van de driepoot te waarborgen is het van groot belang dat deze correct geïnspecteerd en gekeurd worden. Alle mobiele valbeveiliging dient ten minste één keer per 12 maanden en na elke val aan de inspectie- en keuringsplicht te voldoen. De keurmeesters van Valbeveiligingkopen.nl kunnen je hiermee van dienst zijn.

Heb je vragen over onze driepoten of keuringen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Driepoot voor valbeveiliging kopen?
Bestel je driepoten voor tijdelijke valbeveiliging eenvoudig online bij Valbeveiligingkopen.nl. Wij staan voor je klaar met uitgebreide informatie en advies. Ook profiteer je vanaf 75,- van een gratis verzending en daaronder van vaste lage verzendkosten. Je hebt je driepoot en toebehoren binnen uiterlijk 2 dagen in huis, dus bestel direct!