1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Driepoten Personen en Materieel

Driepoot Aluminium 179-289 cm Bekijken Bestellen
Driepoot Aluminium 179-289 cm
€ 875,00 excl. BTW
Driepoot Hijslier Materiaal 25 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Hijslier Materiaal 25 meter
€ 445,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijssling Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijssling
€ 40,00 excl. BTW
Harnasgordel MA15 - professioneel
9% Korting
Bekijken Bestellen
Harnasgordel MA15 - professioneel
€ 55,00 excl. BTW € 60,50
Driepoot Staal Verzinkt 147-229 cm Bekijken Bestellen
Driepoot Staal Verzinkt 147-229 cm
€ 390,00 excl. BTW
Driepoot Hijslier Materiaal 50 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Hijslier Materiaal 50 meter
€ 505,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijslier 20 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijslier 20 meter
€ 240,00 excl. BTW
Driepoot Redding-/Hijslier 25 meter Bekijken Bestellen
Driepoot Redding-/Hijslier 25 meter
€ 260,00 excl. BTW
Harnasgordel MA20 - universeel Bekijken Bestellen
Harnasgordel MA20 - universeel
€ 89,00 excl. BTW

Mobiele valbeveiliging voor werken in besloten ruimten
Veilig werk in besloten ruimten gaat het beste met mobiele valbeveiliging in de vorm van Driepoten. Mobiele valbeveiliging wordt niet alleen toegepast voor het veilig werken op hoogte. Ook in geval van hoogte verschillen onder grondniveau ofwel besloten ruimten zijn driepoten uitstekend geschikt om veilig af te dalen en een persoon omhoog te takelen. Deze mobiele valbeveiliging is geschikt voor in de industrie (bijv. werk in een tank) tot gemeentewerk (bijv. in een put of in de riolering).

Mobiele valbeveiliging voor werken in besloten ruimten
Het is essentieel om de Driepoten stabiel en solide te plaatsen, voordat er mee gewerkt wordt. Dan biedt deze vorm van mobiele valbeveiliging de uitkomst als bevestigingspunt bij het werken in besloten ruimten. Een driepoot is uitermate geschikt om personen en eventueel apparaten naar beneden te laten dalen of naar boven te halen. Er zijn meerdere typen driepoten en hijs- of reddingslieren leverbaar. Voor een passend advies kan gebruik gemaakt worden van onze specialistische kennis.

Indien er frequent in dezelfde besloten ruimtes gewerkt wordt, verdiend het de overweging om permanente valbeveiliging aan te brengen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een Veiligheidsrail of een Vertikaal Lijnsysteem, waaraan de gebruiker zich kan zekeren en beveiligd af kan dalen. In die situatie kan de Driepoot stand-by blijven om toe te passen in geval van redding of het laten afdalen van materialen. Goede voorbereiding en een RI&E van de risico’s die bij het werken in besloten ruimten van toepassing zijn, dragen bij aan het beheersen van gevaarlijke en zelfs levensbedreigende situaties.

KEURINGSPLICHT DRIEPOTEN
Om de betrouwbaarheid van de Driepoot te waarborgen is het van groot belang dat deze correct geïnspecteerd en gekeurd worden. Alle mobiele valbeveiliging dient ten minste één keer per twaalf maanden aan de inspectie- en keuringsplicht te voldoen en na elke val. De keurmeesters van Eyecatcher kunnen u hiermee van dienst zijn.

Mocht u vragen hebben betreffende dit product of keuringen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en bekijk onze leaflet voor meer informatie.