OVER VALBEVEILIGING KOPEN

VALBEVEILIGING KOPEN is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen, alsook persoonlijke beschermingsmiddelen, tegen zeer scherpe prijzen door heel Nederland en daarbuiten. Onze deskundige specialisten bekijken elke situatie oplossingsgericht, waarbij de veiligheid nooit uit het oog verloren raakt.

Alle producten op het gebied van valbeveiliging zijn in huis ontwikkeld met als kenmerk Dutch Design & Dutch Quality. De innovatieve en gepatenteerde ontwerpen zijn gefocused op kwaliteit, veiligheid, eenvoud in gebruik en installatiegemak. Het complete leveringsprogramma op het gebied van valbeveiliging, waar dakveiligheid onderdeel van uit maakt, bestaat uit :

- Permanente ankerpunten
- Mobiele ankerpunten
- Persoonlijke beschermingsmiddelen
- Advies voor het veilig werken op hoogte

Al deze kwalitatief hoogwaardige valbeveiligingssystemen voldoen aan de Europese Normen en zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door keurende instanties. Daarmee ben je verzekert van veilige producten. Ons deskundig advies over het gebruik of de toepassing van valbeveiliging maakt het verhaal compleet. Veilig op ’t werk, en weer veilig thuis.