Bestellen en levering
Retourneren en ruilen
Betalen en factuur
 • Prijzen en informatie
  Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van jouw beeldschermkwaliteit. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Indien er verzendkosten worden gerekend, zal dit duidelijk, tijdig en voor het sluiten van de overeenkomst worden gemeld.

  Betaling
  Je dient de betaling volgens de bestelprocedure en eventueel op de website aangegeven betaalmethode te voldoen. Het is mogelijk te betalen middels iDeal, via Overboeking of Op Rekening (alleen voor bedrijven). 

  De betaalmethode Op Rekening is gekoppeld aan bepaalde voorwaarden: zoals de hoogte van het factuurbedrag, particulier of bedrijf, het leveringsadres en het resultaat van de kredietwaardigheidcontrole. Wij behouden altijd het recht om de keuze om te kopen Op Rekening niet te accepteren en enkel uit te leveren in geval er vooraf wordt betaald via iDeal of via Overboeking. Indien je hiervan af wilt wijken, kun je vooraf aan de bestelling contact opnemen via onderstaande contact gegevens.

  Contactgegevens
  Eyecatcher BV
  Candelastraat 2
  2441 LR Nieuwveen
  Nederland 
  info@eyecatchersafety.com 
  0172-575 570