1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Harnasgordel online kopen? | Valbeveiligingkopen.nl

Harnasgordel VELETA Plus Bekijken Bestellen
Harnasgordel VELETA Plus
€ 65,00 excl. BTW

Op zoek naar een hoogwaardige harnasgordel? Valbeveiligingkopen.nl heeft voor elk werkgebied en elke situatie een passende valgordel. Al onze veiligheidsharnassen zijn correct geïnspecteerd en goedgekeurd, zodat je aan kunt op een maximale veiligheid.

MAXIMALE VALBEVEILIGING MET DE JUISTE VALGORDEL
Een harnasgordel biedt in combinatie met een vallijn een optimale valbescherming bij werkzaamheden op grote hoogtes. Omdat een valgordel de hele torso bedekt, wordt de impact van de val verdeeld over het lichaam. Ook zorgt een harnasgordel ervoor dat het lichaam rechtop blijft.

De juiste keuze voor een harnasgordel mag niet onderschat worden. Het veiligheidsharnas wordt de hele tijd gedragen, en moet dus comfortabel zitten. Het aantal aanhaakpunten en de posities op de gordel moeten daarom worden afgemeten op je werkzaamheden.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goed veiligheidsharnas, je persoonlijke beschermingsmiddelen, ankerpunten of de jaarlijkse keuring daarvan? Valbeveiligingkopen.nl helpt je hier graag bij, neem gerust contact met ons op of bel ons op 0172 575 570.

ONS ASSORTIMENT HARNASGORDELS
Valbeveiligingkopen.nl heeft geschikte valgordels voor elk budget en elke beroepsgroep in het assortiment. Daarnaast vind je bij ons een volledige range aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om de valbeveiliging mee compleet te maken. Naast professionele veiligheidsharnassen bieden we ook:

- Positioneringslijnen
- Vallijnen
- Valstopblokken
- Vallijnen Materiaal en Gereedschap

Mocht er op de werkplek geen gecertificeerd ankerpunt aanwezig zijn om aan te bevestigen, dan heeft Eyecatcher als valbeveiliging een compleet assortiment aan ankerpunten :

- Permanente Ankerpunten
- Mobiele Ankerpunten

Eyecatcher helpt je graag bij de juiste keuze van de PBM's, Ankerpunten of de jaarlijkse keuring daarvan, waarmee je verzekert bent van Safe at Work & back home. 

KEURINGSPLICHT
Om de betrouwbaarheid van de PBM’s te waarborgen is het van groot belang dat deze correct geïnspecteerd en gekeurd worden. Alle PBM’s dienen ten minste één keer per twaalf maanden aan de inspectie- en keuringsplicht te voldoen èn na elke val. Dit is niet vrijblijvend en wordt door de wetgever verplicht vanuit de EN-365:2004 en de Arbowet artikel 7.4-Keuringen. Indien een toezichthouder of inspecteur daar om vraagt, bent u te allen tijde verplicht inzicht te geven in de keuringsregistratie.

Als bewijs worden inspectierapporten opgemaakt van elk artikel en bij goedkeuring levert Eyecatcher BV een certificaat voor de vastlegging daarvan. Elk goedgekeurd product of systeem wordt tevens voorzien van een keuringssticker.

Onze Service & Onderhoudsafdeling biedt :

■            Keuring van alle merken valbeveiliging en PBM’s;

■            Materialen keuren na ontvangst of keuren op locatie;

■            Levering certificaat na goedkeuring;

■            Deskundige en snelle service;

■            Hoogwaardig advies- en serviceniveau;

■            Snelle reactietijden;

■            Eenvoudige en uitgebreide onderhoudscontracten;

■            Bij afkeuring is snelle vervanging mogelijk;

■            Vervanging van de benodigde onderdelen;

■            Materialen binnen 5 werkdagen retour.
 

HARNASGORDEL KOPEN ?
Valbeveiliging is dé webshop voor het kopen en keuren van je professionele veiligheidsharnas. Vanaf 75,- is de verzending van je harnasgordel volledig gratis. Als je vandaag voor 15:00 uur bestelt, heb je hem vaak de volgende dag al in huis. Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel je valgordel direct online!