1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

PBM-set kopen? Diverse soorten | Valbeveiligingkopen.nl

Steigerbouw set Bekijken Bestellen
Steigerbouw set
€ 404,40 excl. BTW

Veilig werken begint bij de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen als valbeveiliging, en onze PBM-sets maken het jou gemakkelijk. Voor diverse werkgebieden en -situaties heeft Valbeveiligingkopen.nl complete sets geselecteerd van persoonlijke beschermi

PBM-sets
Veilig werken begint bij de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen als valbeveiliging, en onze PBM-sets maken het jou gemakkelijk. Voor diverse werkgebieden en -situaties heeft Valbeveiligingkopen.nl complete sets geselecteerd van persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat je direct veilig aan het werk kunt. Alle PBM-sets worden razendsnel geleverd. Vandaag voor 15:00 uur besteld = vaak morgen al in huis. Bekijk gauw alle opties!

SPECIAAL GESELECTEERDE SETS
Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) maken veilig werken op hoogte mogelijk. De PBM's worden continu gedragen tijdens alle werkzaamheden, waardoor het belangrijk is dat ze een hoog draagcomfort hebben en eenvoudig aan- en uit te trekken zijn. Het verschilt per soort werk en situatie wat voor type PBM geschikt is, en er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, van harnasgordels tot valstopblokken, positioneringslijnen en ankerpunten.

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zijn onze PBM-sets een uitkomst. We hebben deze PBM-sets zorgvuldig samengesteld op grond van verschillende eisen voor verschillende omstandigheden. Zo heb je in één keer alle benodigde PBM's voor jouw situatie in handen. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust online contact met ons op of bel ons op 0172 575 570 voor persoonlijk advies.

ONS AANBOD AAN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN-SETS
Onze volledige collectie PBM-sets voldoet aan alle geldende EN-normen en is ontworpen op maximaal comfort en gebruiksgemak. Elke PBM-set bevat alle benodigdheden voor de betreffende doeleinden. Kies onder meer uit een:

· PBM-set voor hoogwerkers

· PBM-set voor hellende daken

· PBM-set voor steigerbouw

· Vlamwerende PBM-set

Met behulp van onze filters vind je snel en eenvoudig de set die bij je wensen aansluit. Klik op het gewenste product voor uitgebreide informatie over de betreffende set.

VERPLICHTE KEURING PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN
Volgens de EN-365:2004 en de Arbowet artikel 7.4-Keuringen moeten PBM's verplicht ten minste eenmaal per jaar en ook na elke val geïnspecteerd en gekeurd worden, om de veiligheid te waarborgen. Voor goedgekeurde PBM-sets én jaarlijkse controles zit je bij Valbeveiligingkopen.nl helemaal goed. Wij hebben een inhouse Service & Onderhoudsafdeling die de jaarlijkse keuring en certificering voor je verzorgt. Lees hier meer over in onze FAQ!

PBM-set kopen bij Valbeveiligingkopen.nl
De juiste PBM-set koop je online bij Valbeveiligingkopen.nl. De hoogste kwaliteit voor de hoogste veiligheid, dat is waar we voor gaan. We bieden vaste lage verzendkosten, en al onze PBM-sets worden zelfs geheel gratis verzonden. Snel geschikte valbeveiliging voor jouw situatie nodig? Geen nood, want onze complete PBM-sets heb je binnen uiterlijk 2 dagen in huis. Bestel direct!