1. Voor 15:00 besteld morgen in huis!
  2. Uitgebreide informatie
  3. Vaste lage verzendkosten

Valbeveiliging voor gereedschap? Valbeveiligingkopen.nl

Geen resultaten

Helaas hebben je filters geen resultaat opgelevert. Pas de filters aan om resultaten te zien.

Wis filters

Bij het werken op grote hoogtes is vallend gereedschap altijd een risico. Op deze pagina vind je valbeveiliging voor al je gereedschap en materialen, om ervoor te zorgen dat je alles veilig bij je houdt. Kwaliteit en gebruiksgemak staan in onze producten

DE RISICO'S VAN VALLEND GEREEDSCHAP OP DE WERKPLEK
Vallende objecten bij het werken op hoogte wil je voorkomen, en wel omdat dit tijd en geld kost én gevaar oplevert voor de werknemers. 

TIJD
Het laten vallen van gereedschappen en apparatuur heeft een enorm negatieve invloed op de productiviteit. Vaak valt gereedschap van hoge afstanden, waarbij het veel tijd kost om deze weer op te halen. Als ze in het water vallen, in machines of andere 'niet-bereikbare' locaties, kan dit het werk sterk vertragen of kan het zelfs voorkomen dat het werk niet op tijd wordt voltooid.

GELD
Het laten vallen of verliezen van gereedschap kost geld in termen van schade en vervanging. Een andere belangrijke overweging is dat er langdurige juridische implicaties en dure rekeningen te betalen zijn, in het geval van letsel aan een persoon door een gevallen voorwerp. Als het omstanders betreft, kan het probleem daarnaast verergeren en leiden tot andere immateriële kosten, zoals schade voor de bedrijfsnaam en de reputatie.

LEVENS
Natuurlijk is veel belangrijker nog de kans op overlijden van een getroffen persoon. Zonder de juiste valbeveiliging voor je materialen en gereedschappen kunnen objecten die naar beneden vallen op anderen terechtkomen, en dit kan fataal zijn of voor (ernstige) verwondingen zorgen.

Zelfs wanneer de opgelopen blessure herstelbaar is, is het traumatisch voor de personen en gezinnen die daarbij betrokken zijn. Ongevallen kunnen leiden tot het verlies van inkomsten en oplopende medische kosten. Als je op hoogte werkt in openbare ruimtes, is bovendien niet alleen het werkpersoneel in gevaar, maar iedereen die daarbij in de buurt is.

ONS ASSORTIMENT VALBEVEILIGING VOOR GEREEDSCHAPPEN
Valbeveiligingkopen.nl biedt diverse soorten valbeveiliging voor gereedschap en andere werkmaterialen. Denk aan verschillende gereedschapslijnen en vallijnen voor uiteenlopende objecten en werktuigen, maar ook beschermhoezen voor elektronica, verbindingsringen en opbergtassen voor hoogwerkers.

Naast gereedschapslijnen en andere valbeveiliging voor gereedschap kun je bij ons ook terecht voor al je andere professionele persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) om je eigen veiligheid te waarborgen. Zo vind je bij ons ook:

· Valgordels

· Valstoppers

· Vallijnen (voor personen)

· Driepoten (voor personen en materieel)

We staan voor je klaar bij alle vragen over PBM's en valbeveiliging. Bel ons op 0172 575 570 of stuur een mailtje naar info@valbeveiligingkopen.nl voor maatwerk advies, we helpen je met plezier verder.

Gereedschap-valbeveiliging kopen bij Valbeveiligingkopen.nl
Kies voor maximale veiligheid en bestel je gereedschap-valbeveiliging snel online bij Valbeveiligingkopen.nl. We bieden topproducten met een topservice: altijd uitgebreide informatie, een snelle levering binnen hoogstens 2 dagen en vaste lage verzendkosten. Vanaf 75,- is je bestelling bovendien helemaal gratis. Bestel vandaag nog!